Estudi del sexe

Una informació de qualitat i una educació que comprengui tant els elementsemocionals com els físics són claus per a una vida sexual satisfactòria. La majoria dels espanyols consideren que tenen mancances en l'educació sexual i hagués desitjat "un ensenyament més profund en temes com l'anticoncepció i els aspectes emocionals del sexe". Aquesta és una de les conclusions que es desprèn de la IV Fase de l'Informe Durex de Benestar Sexual, els resultats confirmen que "un major coneixement aporta més satisfacció sexual ".

Segons l'enquesta, fins ara, la informació sexual que s'ha impartit en el nostre país s'ha centrat en la reproducció, la pubertat, la menstruació... i, en el cas de generacions més joves, també en la prevenció de les malalties de transmissió sexual i d'embarassos no desitjats, però no ha abordat els temes emocionals, molt necessaris per configurar un desenvolupament sexual sa.

L'estudi, realitzat entre 1.000 persones, determina que un 55% dels espanyols hauria desitjat aprendre més sobre els aspectes emocionals del sexe, un 44% sobre les relacions en general, un 41% sobre les malalties de transmissió sexual i un 38% sobre la identitat sexual. Dels enquestats que creuen que han rebut prou informació sexual, en l'actualitat, un 65% ha assolit el benestar sexual i un 56% està satisfet amb la seva vida sexual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada