Vols conquerir una dona ?

El primer que has de tenir clar per conquerir a algú has de ser natural, i no marcar-se un objectiu fixe. Si es sobreactua, tard o d'hora es donaran compte i serà pitjor "el remei que la malaltia". Tenint en compte aquest aspecte i els següents passos, aconseguiràs conquerir, sense cap dubte:

1. Sempre tingues un gran somriure
Una cosa que les dones sempre noten sobre els homes és el seu somriure. De fet, d'acord amb els experts del llenguatge corporal, el somriure és el factor més important a l'hora d'atreure una noia quan primer la coneixes. Llavors en el moment en què miris als ulls a qualsevol dona, dóna-li el teu millor somriure. Per tant és recomanable tenir les dents ben netes, sempre.

2. Sempre tingues confiança en tu mateix
Si li preguntes a una dona què és el més atractiu sobre un noi et dirà que és el seu nivell de confiança en si mateix. A les noies els agraden molt els homes que estan còmodes amb ells mateixos. Per a elles, un home que es té confiança, demostra un nivell d'alt estatus social que no li importa massa el que li passi amb cap conversa. Un home que es té confiança gaudeix del temps amb una dona en lloc d'enfocar-se en tot el que pot sortir malament.

3. Sempre diverteix-te
Si no t'estàs divertint quan surts, no tindràs cap oportunitat d'atreure a una noia. En canvi, quant més relaxat estiguis i més et diverteixis, més projectaràs una aura d'energia positiva i confiança. Quant aprenguis a divertir-te tindràs gran èxit amb les dones. No busquis res en especial, no classifiquis.

4. Crea't un look únic
Independentment de com et vegis, pots trobar un look que sigui únic que tornarà a les noies “boges”. Sigui aquest una forma original de vestir, o un canvi en les teves característiques físiques, sempre hi ha d'haver alguna cosa en la teva aparença que es pot millorar.

Una manera senzilla de fer això és preguntar a les teves amigues per consells o invertir una mica de diners en un estilista que t'ajudi. Al millorar la teva aparença i crear un look únic, milloraràs la teva confiança i seràs més atractiu per a les dones. No té perquè ser roba, també pot ser una actitud determinada.

5. Sigues un home sexy
El que als homes els sembla sexy d'una noia és gairebé sempre la seva aparença i el seu físic. Però el que les dones troben sexy d'un home és molt diferent. A les dones els atrauen personalitats sexys. Les característiques de personalitat que els encanten són la confiança, l'humor, el coratge i la sensibilitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada