Massatges eròtics

Un dels objectius principals del massatge eròtic és proporcionar l'oportunitat de descobrir que és el que li causa plaer a la teva parella i provocar un acostament a la parella. En realitzar-los, ens sorprendrem al sentir-nos tan excitats quan ens acariciin certes parts del nostre cos i descobrirem parts nostres, que no havíem considerat eròtiques. Un massatge eròtic ha de ser un acte satisfactori en si mateix (tant si acaba en orgasme com si no).

És un acte del que algunes parelles gaudeixen de manera especial, ja que és una oportunitat perquè un es concentri en el fet de donar i l'altre de rebre, i no en donar i rebre simultàniament, tal com passa en el coit o altres actes . És una manera molt bona perquè els dos membres de la parella s'excitin un a l'altre i prolonguin la intimitat.

El massatge és, especialment, important per a les dones ja que té un efecte igual a la produïda per un petó, una carícia o altres formes de joc previ. Aquest efecte permet que s'incrementin les hormones sexuals femenines responsables de l'excitació i preparació del seu cos per al coit. També ajuda als homes que tenen dificultats amb l'erecció o amb problemes d'impotència.

Potser la primera vegada costi una mica que tots dos us relaxeu, però amb una mica de pràctica podeu assolir donar els massatges amb la intensitat adequada i donar lloc a experiències més agradables i sensuals.

El massatge eròtic té una triple dimensió:
  • És el preàmbul ideal per a la recerca de l'orgasme mitjançant el coit.
  • Serveix com relació completa en si mateixa, duent a la parella a gaudir en una dimensió desconeguda o tal vegada oblidada.
  • És una teràpia sexual en si mateixa. Ajuda al tractament de l'ejaculació precoç, coordinat amb altres tractaments.

Font: Solo Masajes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada