Masturbació femenina

Antigament es considerava la masturbació femenina com un acte impur, deshonrós i fins i tot immoral. De fet algunes cultures com l'Islam segueixen tenint un llarg llistat de perjuris contra aquesta pràctica Segons ens informen els experts més del 91% de les dones es masturba. Una dada important sobre aquest tema és que la masturbació comença a una edat primerenca, és habitual que les nenes es masturbin. 

La manera de com es masturba cada dona és molt variable ja que depèn molt de cada persona, del moment i del nivell de perjudicis que presenti. Així, que ja saps, qualsevol manera és vàlid des de tocar-se, fins fregar amb algun objecte passant per l'ús de joguines sexuals.

Ara per fi la societat comença a canviar els models antics en què la dona era un ésser que no havia de gaudir del sexe, sinó més aviat veure's obligada a practicar per complaure l'home en qüestió. Avuí en dia tenim la sort que aquests cànons van desapareixent, donant-nos la possibilitat a les dones no només de ser lliures en tots els sentits de la paraula, sinó que també tenim potestat de triar, que volem i com ho volem. I per ser una mica més explícits direm que també ens permet gaudir del sexe sense haver de avergonyir-se per això. Això no és només un avanç qualsevol, sinó que és un avanç social de vital importància, ja que la sexualitat de la dona igual que la de l'home necessita expandir-se i gaudir per gaudir d'una vida feliç i plena.

Els beneficis que s'atribueixen a la masturbació femenina són cada dia més:
  • Es considera que la masturbació és un grandíssim anti-stress, que a més de tranquil·litzar, prevé de malalties tan delicades com la depressió.
  • Evita els dolors menstruals i premenstruals.
  • Prevé l'aparició de certes disfuncions sexuals com l'anorgàsmia.
  • Dóna a la dona d'una cosa tan important com l'autoconeixement del seu cos i de les seves zones erògenes.

Després de tots aquests beneficis esmentats a dalt, hauríem de preguntar com durant tants anys han estat vetades aquest tipus d'informacions que no fan altra cosa que millorar la nostra vida.

No oblidis gaudir d'una estona de masturbació mútua amb la teva parella per trencar tabús i demostrar-li que ets una dona del segle XXI.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada