Dieta del sexe

Tenir sexe és un exercici efectiu que consumeix una considerable quantitat d'energia calòrica, per exemple, l'excitació que provoca desvestir la parella pot cremar entre 120 a 180 calories i un orgasme pot arribar a consumir 160 calories. L'escriptor Richard Smith, autor nord-americà de dos llibres que parlen del aprimament i el sexe, afirma que un petó requereix una despesa energètica aproximat de 60 calories, el mateix escriptor planteja que l'augment de pes en molts casos es pot atribuir a la manca d'activitat sexual ja que assenyala que el sexe reemplaça l'ànsia per menjar.

Richard Smith proposa que les endorfines que s'alliberen en l'organisme durant la relació sexual ens fa alliberar estrès, i les ànsies que ens impulsa a consumir aliments de forma compulsiva. El sexe és una funció orgànica i és per això que practicar de manera segura ens porta beneficis com aixecar l'ànim, ser més positius davant els problemes quotidians, tenir una millor autoestima, ens allunya dels vicis del menjar i per conseqüència ens ajuda a mantenir-nos en forma. La despesa energètica que comporta l'acte sexual dependrà de la durada de la relació sexual, les posicions adoptades, els moviments realitzats i la intensitat de l'acte. Els moviments pèlvics, l'acceleració cardíaca, la dilatació dels vasos sanguinis a la regió dels genitals, gasten una quantitat d'energia similar a la que es pot consumir practicant algun tipus d'exercici físic.

No cal tenir massa coneixement per notar que el sexe no deixa de ser un acte físic i el moviment produeix l'alliberament d'energia cremant calories, però a més d'això l'orgasme en si té un efecte químic sobre l'organisme que produeix una major quantitat de alliberament d'energia. Aquest article dóna compte dels beneficis del sexe per a la salut, sempre que aquest sigui satisfactori ja que la insatisfacció pot produir efectes contraris als desitjats augmentant les crisis d'ansietat, disminuint l'autoestima atraient en molts casos estats depressius. És per això que el sexe s'ha de cultivar dins de la parella i és recomanable variar de manera freqüent perquè aquest sempre resulti ser una experiència excitant.

A continuació un resum de les calories que pot consumir l'acte sexual:
  • Relació sexual de vint minuts: 150 calories
  • Carícies: 20 calories
  • Strip-tease: 60 calories
  • Cunnilingus: 70 calories
  • Fel·lació: 90 calories
  • Orgasme: 160 calories
  • Posició del missioner: 240 calories
  • Altres postures: 250 - 400 calories

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada