Zones erògenes de la dona

A diferència de l'home tota la pell de la dona és una zona erògena que respon a frecs, carícies i petons. No obstant això, hi ha certes àrees on l'estimulació causa una excitació més intensa. Aquestes zones erògenes varien en cada dona, l'home ha de descobrir l'explicació. A través dels massatges eròtics aquesta cerca resulta més senzilla.
  • Per a la majoria d'elles, la boca és una de les seves zones més erògenes i pot ser estimulada amb rapidesa amb les puntes dels dits i petons. L'estimulació de la boca d'una dona pot encendre tot el seu cos i produir un efecte directe en l'excitació dels seus òrgans genitals.
  • Els lòbuls de les orelles són en extrem sensibles a l'excitació i poden ser acariciats amb suavitat, però algunes dones reaccionen amb tanta passió al toc dels seus lòbuls que poden arribar a tenir un orgasme a causa d'una simple carícia. El coll, en particular la part posterior, és una àrea també molt sensible. L'acceptació de petons prolongats al coll significa que la dona està disposada a acceptar petons per tot el cos.
  • La majoria de les dones assaboreixen les carícies realitzades amb les puntes dels dits, llavis o penis al llarg de les cames i en particular, a l'interior de les cuixes. La zona al voltant del melic és també molt sensible.
  • Generalment els pits són erògens en alt grau i tenen un paper vital en l'excitació sexual. La succió, llepat, cop i pressió d'ells originarà una excitació en la dona, encara que hem de recordar-te que totes aquestes tècniques s'han de fer amb suavitat. No obstant això, hi ha una gran diferència en la reacció de diferents dones al mateix estímul, així que és important descobrir el que a cadascuna li agrada o molesta.
  • L'àrea més erògena de cos de la dona és el perineu, una àrea de pell situada entre la vagina i l'anus. Si l'home dóna suport tota la seva mà sobre aquesta àrea, amb els llavis exteriors de la vagina tancats, i la pressiona amb vigor o la massatges, pot excitar amb rapidesa a una dona a causa de la densa xarxa de terminacions nervioses que existeixen en aquesta zona. Tant els llavis exteriors com els llavis interiors de l'àrea perineal són rics en terminacions nervioses i constitueixen una gran zona erògena en totes les dones. No obstant això, els llavis interiors són molt més sensibles, especialment al llarg de la superfície interior, en l'esquerda de la vagina. La dona experimentarà una gran excitació si es pressiona ambdós llavis i es fa un massatge amb fermesa les parts sensibles de la vagina.
  • El clítoris és la part més sensible de la dona i la més fàcil d'estimular si l'home aprèn a fer-ho amb suavitat, destresa i sense precipitació. Si s'utilitzen els dits, han d'estar ben lubricats, per minimitzar la irritació. L'estimulació del clítoris amb l'extrem del penis erecte és una sensació plaent per a moltes dones, ja que la pressió indirecta és més agradable i estimulant. L'entrada de la vagina és rica en terminacions nervioses i reacciona amb intensitat a tota mena de carícies. Les carícies amb els llavis i la llengua allà, pot portar a l'èxtasi a algunes dones.
  • El cul és una altra zona erògena amb moltes terminacions nervioses que poden ser estimulat amb facilitat per mitjà de cops o friccions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada