Zones erògenes de l'home

  • Els llavis són zones eròtiques òbvies de l'home i de la dona. La boca és mòbil, el que ofereix una gran varietat de plaers sexuals. A través d'ella es pot experimentar a la vegada el tacte, el gust i l'olfacte. Els petons poden ser tendres suaus i íntims, o apassionats, profunds, ardents o fins i tot aspres.
  • Hi ha certes àrees generals del cos de l'home que li proporcionen un intens plaer en ser tocades: parlem d'espatlles, palmells de les mans, esquena, pit i mugrons. El fregar i succionar els mugrons de la teva parella li donaràs molt plaer i el que es posen erectes és un senyal d'excitació.
  • La zona genital respon al més lleu toc, i en ella, hi ha molts punts específics per ser explorats. L'àrea just darrere de l'arrel del penis, entre aquest i l'anus, pot ser excepcionalment sensible al tacte, tant en l'erecció com al arribar a l'orgasme. Els testicles són sensibles en extrem i han de ser manipulats amb suavitat, ja que el contrari pot resultar dolorós.
  • Però sense dubtar-ho, el penis és la zona erògena més sensible d'un home, on sent les sensacions més intenses i plaents. Encara que el cos sencer del penis és molt sensible, l'extrem del gland és en particular ric en terminacions nervioses i reaccionarà amb molta rapidesa a la mínima estimulació. També el fre és en extrem sensible en tots els home, igual que darrere de l'obertura del penis.
  • El cul és sexualment excitable, i la majoria dels homes troben plaer quan l'hi acaricien. A alguns també els agrada que l'hi colpegen amb suavitat. L'abundància de terminacions eròtiques voltant de l'anus, fa que també sigui una zona sensible a carícies de tota mena.

Font: Solomasajes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada